genealogiegazet

Genealogie Gazet lezen op een iPhone/iPad

Let op: onderstaande stappen dient u uit te voeren met uw iPhone of iPad! De afbeeldingen zijn gemaakt op een iPad, op een iPhone (kleiner scherm) kan het er anders uitzien.

  Stap 1

Voor het lezen van de Genealogie Gazet heeft u Google Play Kiosk nodig, voorheen bekend onder de naam Google Currents. Het kan goed zijn dat deze standaard app van Google al is geïnstalleerd, zo niet voer deze stap dan één keer uit!


Bovenstaande knop brengt u direct in de App Store waar u de applicatie Google Play Kiosk kunt installeren.

Met Google Play Kiosk kunt u op een eenvoudig manier nieuws lezen op een iOS en Android apparaten. Er kan gekozen worden uit content van vele uitgevers. Google Play Kiosk voegt hierzelf nog trending topics aan toe zodat u ook snel van het allerlaatste nieuws op de hoogte wordt gebracht. Vanuit Google Play Kiosk is het daarnaast eenvoudig om de gelezen content te delen met bijvoorbeeld Twitter, Facebook en Google+.

Stap 1


  Stap 2

Op het bureaublad van uw iPhone of iPad ziet u nu een nieuw ikoontje voor Google Play Kiosk. Klik hierop om Google Play Kiosk te starten.

Stap 2


  Stap 3

Deze stap hoeft u maar één keer uit te voeren!

Google Play Kiosk is gekoppeld aan uw Google account. U dient dus in te loggen met uw persoonlijke Google gegevens.

Heeft u nog geen Google account klik dan op de rode 'Aanmelden' knop (rechtsboven) om gratis een account aan te maken.


Stap 3


  Stap 4

Deze stap hoeft u maar één keer uit te voeren!


Ga via bovenstaande knop naar de abonnementen pagina van de Genealogie Gazet, klik hier op 'Lezen in Play Kiosk'.

Stap 4


  Stap 5

De Genealogie Gazet wordt nu weergegeven in Play Kiosk, klik hier rechtsboven op het plus symbool zodat de Genealogie Gazet in uw bibliotheek komt en de inhoud automatisch wordt bijgewerkt.

U kunt op één van de onderdelen klikken en artikels lezen of video's bekijken. De inhoud van deze magazines, dus ook de Genealogie Gazet, worden automatisch bijgewerkt zodat u altijd de laatste versie heeft.

Als u de volgende keer weer Google Play Kiosk start zie u de Genealogie Gazet in uw bibliotheek staan, klik er op een lees het online inspiratie magazine over stamboomonderzoek, familiegeschiedenis en archieven!

Stap 5