genealogiegazet

Genealogie Gazet lezen op een Android smartphone/tablet

Let op: onderstaande stappen dient u uit te voeren met uw Android smartphone/tablet! De afbeeldingen zijn gemaakt op een Android telefoon, op een Android tablet (groter scherm) kan het er anders uitzien.

  Stap 1

Voor het lezen van de Genealogie Gazet heeft u Google Nieuws nodig (voorheen bekend onder de naam Google Currents of Google Play Kiosk). Het kan goed zijn dat deze standaard app van Google al is geïnstalleerd, zo niet voer deze stap dan één keer uit!

Download Google Play Kiosk


Bovenstaande knop brengt u direct in Google Play waar u de applicatie Google Nieuws kunt installeren.

Met Google Nieuws kunt u op een eenvoudig manier nieuws lezen op een iOS en Android apparaten. Er kan gekozen worden uit content van vele uitgevers. Google Nieuws voegt hier zelf nog trending topics aan toe zodat u ook snel van het allerlaatste nieuws op de hoogte wordt gebracht. Vanuit Google Nieuws is het daarnaast eenvoudig om de gelezen content te delen met bijvoorbeeld Twitter of Facebook.

Stap 1


  Stap 2

Op het bureaublad van uw Android apparaat ziet u nu een nieuw ikoontje voor Google Nieuws. Klik hierop om de app te starten.

Stap 2


  Stap 3

Deze stap hoeft u maar één keer uit te voeren!


Google Nieuws is gekoppeld aan uw Google account. U dient dus in te loggen met uw persoonlijke Google gegevens, klik op 'Bestaand'.

Heeft u nog geen Google account klik dan op 'Nieuw' om (gratis) een account aan te maken.

Stap 3


  Stap 4

Deze stap hoeft u maar één keer uit te voeren!


Abonneren op de Genealogie Gazet


Ga via bovenstaande knop naar de abonnementen pagina van de Genealogie Gazet, klik hier op 'Gratis abonneren'.

Stap 4


  Stap 5

De Genealogie Gazet wordt nu weergegeven in Play Kiosk, klik hier rechtsboven op het plus symbool zodat de Genealogie Gazet in uw bibliotheek komt en de inhoud automatisch wordt bijgewerkt.

U kunt op één van de onderdelen klikken en artikels lezen of video's bekijken. De inhoud van deze magazines, dus ook de Genealogie Gazet, worden automatisch bijgewerkt zodat u altijd de laatste versie heeft.

Als u de volgende keer weer Google Nieuws start zie u de Genealogie Gazet in uw bibliotheek staan, klik er op een lees het online inspiratie magazine over stamboomonderzoek, familiegeschiedenis en archieven!

Stap 5